MACHERSHAUS

Logo tekenen in t wild 2024

EEN 3-DAAGSE WORKSHOP
MET KOOSJE KOENE

Als je tekent, kijk je pas echt goed om je heen. In deze 3-daagse tekenretraite ga je met Koosje Koene, en een schetsboek in je hand, op ontdekkingstocht door de Duitse Eifel. Als je houdt van wandelen in de natuur en van tekenen, dan is dit het weekend voor jou. In 2024 zijn er twee edities van Tekenen in ’t wild. Een lente editie van 27-30 mei en een herfst editie van 4-7 november 2024. De inschrijving voor de lente editie is geopend!

Illustrator en beeldend kunstenaar Koosje Koene kreeg met de internationaal succesvolle Sketchbook Skool en Draw Tip Tuesdays op Instagram en Youtube wereldwijd tienduizenden mensen weer aan het tekenen en schetsen. Met haar tips lukt het je om de wereld om je heen met pen en papier vast te leggen, ook al heb je maar 5 minuten. Twee keer per jaar geeft ze een tekenretraite in het Duitse landhuis Waldecken10.

Jij kunt daar ook bij zijn! We verblijven drie dagen all inclusive in een romantisch landhuis in de bossen van de Duitse Eifel. Een plek waar je even helemaal weg bent, en waar je tijd voor jezelf hebt, samen met mensen die jouw passie voor illustratie delen. Dagelijks gaan we aan de slag met opdrachten, maar we gaan ook fikkie stoken, wandelen, lekker eten en voor wie wil is er een sauna en een houtgestookte hot tub beschikbaar.

Je gaat opgeladen en vol creatieve energie weer naar huis, met een schetsboek vol tekeningen en nieuwe ideeën. 

Previous slide
Next slide

VOOR WIE?

Deze tekenretraite is voor iedereen die graag meer wil tekenen, of je nu een beginner bent of al jaren ervaring hebt.

KOOSJE KOENE

 Je leert van niemand minder dan Koosje Koene. Ze werd wereldwijd bekend met de Sketchbook Skool en Draw Tip Tuesday, waarmee ze duizenden mensen aan het schetsen kreeg.

TIJD VOOR JEZELF

De workshop wordt gehouden in een romantisch landhuis in de Duitse Eifel. Tussen de oefeningen door gaan we lekker eten, wandelen, hout hakken, vuurtjes stoken.  Ontbijt, lunch, diners, bedden en  vuren: alles is verzorgd. 

WANNEER?

Lente-editie: van 27-30 mei 2024
Herfst-editie: 4-7 november 2024
De inschrijving voor de lente-editie ie geopend!

INTERESSE?

De inschrijving voor Tekenen in ’t wild van 27 – 30 mei 2024 is geopend! Slapen in een eenpersoonskamer, tweepersoonskamer of in een pipowagen? Bekijk hier de beschikbare kamers en prijzen.

ALL INCLUSIVE

Bij de 3-daagse workshop is (bijna) alles inclusief: workshops, ontbijt, lunch, diner, sauna en hot tub.

PROGRAMMA

Benieuwd wat we gaan doen tijdens deze 3-daagse workshop? Bekijk hier het programma dag voor dag.

KOOSJE

Meer weten over Koosje Koene en haar werk? Lees meer op haar site.

HET LANDHUIS

De illustratieworkshop wordt georganiseerd in Waldecken10 in Neuheilenbach, Duitsland. Het landhuis uit 1920 ligt aan de rand van een diep bos, met uitzicht over glooiende tarwevelden. 

INTERESSE?

De inschrijving voor Tekenen in ’t wild van 27 – 30 mei 2024 is geopend! Slapen in een eenpersoonskamer, tweepersoonskamer of in een pipowagen? Bekijk hier de beschikbare kamers en prijzen.

Niets missen?

Abonneer je dan op onze nieuwsbrief. Daarin hoor je als eerste wanneer nieuwe creatieve retraites te boeken zijn!