MACHERSHAUS

MACHERSHAUS
WALDECKEN10

DE WORKSHOPS SPELEN ZICH AF IN WALDECKEN10. DIT KARAKTERISTIEKE LANDHUIS LIGT IN DE BEBOSTE HEUVELS VAN DE VULKAANEIFEL, OP TOCH NAAR ZO'N 3 UUR RIJDEN VAN UTRECHT, DE WORKSHOPS ZIJN ALL-INCLUSIVE, JIJ ONTSPANT, WIJ DOEN DE REST. LAAT JE VERWENNEN IN DIT MINIHOTEL IN DE BOSSEN.

DE WOONKAMER
DE WOONKAMER
DE WOONKAMER
Previous slide
Next slide

De woonkamer van 100m2 was vroeger de werkplaats. Nu is het een fijne ruimte met open keuken en gezellige zithoek, en belangrijk: lange eettafels. Ruimte genoeg voor de workshops èn om je eigen plekje te zoeken.

BUITEN LEVEN
BUITEN LEVEN
BUITEN LEVEN
Previous slide
Next slide

Waldecken10 heeft buitenplekken voor elk tijdstip van de dag. Ontbijten in de binnentuin, lunchen op de veranda, fikkie stoken bij de vuurplaats, in de avondzon dromen in de rozentuin met de vijver of een hazenslaapje doen in een van de hangmatten. Vanaf het westerbalkon kun je de zon zien ondergaan achter de heuvels. En wie zich even terug wil trekken in de schaduw is er het Noorderbalkon.

LEKKER ETEN

Bij Waldecken10 houden we van lekker eten, vegetarisch en met de seizoenen. Tijdens de workshops wordt alles verzorgd: een lekker ontbijtbuffet, lunch, tussendoortjes en een heerlijk diner. Jij kan je helemaal richten op de workshop, wij zorgen voor de rest!  

SLAAPKAMERS

In de Vulkaaneifel is het zo stil dat je veldmuisjes kan horen snurken. Tijdens workshops staat jouw bed al helemaal opgedekt en klaar. Er zijn 4 eenpersoonskamers en 2 tweepersoonskamers. In de zomer van 2023 openen we in de rozentuin nog een zevende slaapkamer; één op wielen…

DE BIBLIOTHEEK

Open haard, luie stoel en met zorg uitgekozen boeken in de kasten; dat is onze bibiotheek annex bioscoop. We hingen in deze kamer namelijk ook een beamer en speurden marktplaats af voor klassiekers die je niet op Netflix vindt. Tip: laat je mobiele schermpje deze vakantie voor wat het is, en laat dit kwaliteitsscherm je enige scherm zijn. Vuurtje aan en offline genieten.

HET ATELIER

De door meneer Faber zelfgebouwde serre hebben wij gebombardeerd tot het atelier. Je kijkt er uit over de bloementuin en de vallei achter het huis. De ideale plek voor een goed boek, goed gesprek, om te schilderen of gewoon om lekker te mijmeren…

HOT TUB EN SAUNA

In de rozentuin staan sinds kort een houtgestookte hottub en een Finse sauna. Heerlijk ontspannen op een van de fijnste plekjes van Waldecken10. Geniet van de stilte en het magistrale uitzicht.

BADKAMERS

Wie veel buitenspeelt, moet zich goed wassen. Waldecken10 heeft twee badkamers en drie toiletten. Beneden in de kelder is nog een derde badkamer in aanbouw.

Alle ins en out weten van landhuis Waldecken10?
Bekijk dan hier online de huisgids! 

© 2023 TOT ZIENS BIJ WALDECKEN10!