MACHERSHAUS

EEN VRIENDENWEEKEND
IN ‘T WILD

Drie dagen weg met je (fiets-)vrienden, tientallen kilometers aan beboste heuvels, een landhuis met hot tub, sauna en kok. Nee, het leven kan slechter. Je boekt een geheel verzorgd vriendenweekend al voor 150 euro per persoon per dag. Locatie: de Duitse Vulkaaneifel, op 3 uur rijden van Utrecht.

Het principe is simpel: jij trommelt 6 tot 12 vrienden of collega’s op, wij zorgen voor een weergaloos vriendenweekend, waarin jullie je compleet kunnen wijden aan de belangrijke zaken in het leven: fietsen, vrienden en vuur. 

* Alle maaltijden zijn verzorgd, kleren worden dagelijks gewassen, de hot tub is opgestookt, net als een vreugdevuur in de tuin.

* Jullie (gravel-)fietsen kunnen iedere dag door de wasstraat en dan netjes in een afgesloten schuur. Fietsen huren kan ook. De bossen in op elektrische mountainbikes? Serieus leuk, 

*** De Vulkaaneifel biedt tientallen kilometers bos en heuvels. Mooie klimmetjes, serieuze afdalingen. Kasteeltjes hier en daar, of een bierstube. Fietsen in de Eifel is prachtig voor voor ervaren fietsers, maar ook voor amateurs.

Previous slide
Next slide

VOOR WIE?

Fietsvrienden en vrienden/collega’s die zin hebben om drie dagen samen actief weg te zijn. Er is plek voor 6 tot 12 personen. 

FACILITEITEN

Waldecken10 is een landhuis met hot tub, sauna, vuurtuin, afgesloten fietsenopslag en wasstraat. Er zijn 7 slaapkamers en 12 bedden.

ALLES IS VERZORGD

Alles is verzorgd. Wij zorgen voor eten, vuren en een dagelijkse wasservice. De hot tub is opgestookt. de sauna staat aan, het bier staat koud. 

KOSTEN

Je boekt al een vriendenweekend in het wild voor 150 euro per persoon per dag, inclusief btw.

DE EIFEL

Kastelen, vulkaanmeren, stadjes, grotten, kunstenaarsdorpen, waanzinnige uitzichten, 14% omhoog of afdalingen van 3 kilometer; de Vulkaaneifel verveelt niet snel en is ieder jaargetijde prachtig. 

Fietsen in de Eifel? Bekijk deze video en krijg serieuze fahrlust

EEN DAG TIJDENS EEN WEEKEND IN 'T WILD

* Een gezond ontbijt staat klaar. De routes zijn voorhanden. .

* Twee etappes van 3 uur met een lunch in het landhuis? Of de hele dag de hort op met een lunch buiten de deur? Keuzes, keuzes. 

* Aan het eind van de dag ga jij én je fiets in de wasstraat. Hot tub en sauna staan al aan. Drankjes staan klaar.

* We dineren als koningen. Bij goed weer rond de vuurschaal in de tuin.

* ’s avonds stoken we het vuur nog even op tot zelfs de meest geharde fietser begint te knikkebollen.

* En morgen? Dan doen we het nog een keer. Zin in nog een excursie, naast het fietsen? Informeer bij huismeester Robin.

 

INTERESSE?

Een vriendenweekend is van donderdagavond tot zondagmiddag en boek je al voor 150 euro per persoon per dag. Meer weten? Vraag vrijblijvend informatie bij huismeester Robin.

Previous slide
Next slide

HET LANDHUIS

Na je dag fietsen staat er een tuin tot beschikking met fenomenaal uitzicht over de vallei, hangmatjes en een vuurschaal van een meter voor een grillpartij. en daarna een bescheiden vreugdevuur. 

Waldecken10 is een landhuis uit 1920 ligt aan de rand van een diep bos, met uitzicht over glooiende tarwevelden. Het heeft 6 slaapkamers, een pipowagen, 2 badkamers en een living van 100 m2.

INTERESSE?

Een vriendenweekend is van donderdagavond tot zondagmiddag en boek je al voor 150 euro per persoon per dag. Meer weten? Vraag vrijblijvend informatie bij huismeester Robin.

Niets missen?

Abonneer je dan op onze nieuwsbrief. Daarin hoor je als eerste wanneer nieuwe creatieve retraites te boeken zijn! Ook huur je landhuis Waldecken10 altijd met 10% korting!