MACHERSHAUS

Logo podcasting in ;t wild

ZELF PODCASTS MAKEN
IN 3 DAGEN

Podcasts maken is te leren. Sterker: het is te leren in 3 dagen. Onder leiding van podcaster en docent Harmen van der Veen doorlopen we alle stadia van podcasten: van het eerste concept tot de laatste montage. We gaan leren, maar vooral ook aan de slag. Na drie dagen ga je  bevlogen weer naar huis, volop inspiratie, maar ook met alle technieken in je bagage om voortaan zelf podcasts te produceren.

Talkshows, reportages, interviews, documentaires, voorleespodcasts… Een goede podcast kan uren de aandacht vasthouden en is een enorm effectief medium om binnen organisaties in te zetten. Om een persoonlijk verhaal te vertellen, ingewikkelde dingen uit te leggen of juist een intieme band te bouwen. 

Wat je doel ook is, de basics van podcasting zijn door iedereen in drie dagen te leren. Tijdens de retraite Podcasting in ’t wild leert podcaster en docent Harmen van der Veen je de basis in drie dagen. We gaan leren, maar vooral ook samen aan de slag: schrijven, interviewen, opnemen en editen. Na drie dagen heb je kennis gemaakt met alle aspecten van podcasting, zodat je erna alle middelen tot je beschikking hebt om professioneel audio verhalen te bedenken en produceren.  

We nemen drie dagen de tijd in een oud landhuis in de bossen van de Duitse Eifel. Even ver weg van de dagelijkse rompslomp, waar we de tijd en rust hebben om ons onder te dompelen in de wereld van podcasting. 

Harmen werkte 12 haar bij BNR radio  toen hij het medium podcasts ontdekte. Hij was meteen verkocht.

VOOR WIE?

Deze workshop is voor iedereen die professioneel aan de slag wil met podcasting. 

WANNEER?

De eerste editie van Podcasting in ’t wild vindt plaats van maandag 25 tot donderdag 28 november 2024.

TIJD VOOR JEZELF

De workshop wordt gehouden in een romantisch landhuis in de Duitse Eifel.   Ontbijt, lunch, diners, bedden en  vuren: alles is verzorgd. 

HARMEN VAN DER VEEN

 Harmen van der Veen maakt podcasts bedrijven en uitgevers. Daarnaast werkt hij als docent aan Hogeschool van Amsterdam.

INTERESSE?

Slapen in een eenpersoonskamer, tweepersoonskamer of in een pipowagen? Bekijk hier de beschikbare kamers en prijzen.

ALL INCLUSIVE

Bij de 3-daagse workshop is (bijna) alles inclusief: workshops, ontbijt, lunch, diner, sauna en hot tub.

PROGRAMMA

Benieuwd wat we gaan doen tijdens deze 3-daagse workshop? Bekijk hier het programma dag voor dag.

HARMEN

Meer weten over Harmen van der Veen en zijn werk? Lees meer op zijn site.

“De magie van podcasting is dat je de tijd kan nemen. Er is ruimte voor echte gesprekken, waarin je echt kan doordringen tot mensen. Er is niets puurder.”

Harmen van der Veen, podcaster en docent

HET LANDHUIS

De illustratieworkshop wordt georganiseerd in Waldecken10 in Neuheilenbach, Duitsland. Het landhuis uit 1920 ligt aan de rand van een diep bos, met uitzicht over glooiende tarwevelden. 

INTERESSE?

De eerstvolgende Podcasting in ’t wild vindt plaats van 25 tot 28 november 2024. Bekijk hier de beschikbare kamers en prijzen.

Niets missen?

Abonneer je dan op onze nieuwsbrief. Daarin hoor je als eerste wanneer nieuwe creatieve retraites te boeken zijn!